Universiteit Leiden

nl en

Vertel het ons: wat heb jij nodig om je voor te bereiden op je carrière?

Wat heb jij nodig om je voor te bereiden op je toekomstige carrière? Deel je ideeën over hoe het Science Skills and Career Team jou het beste kan ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Jouw input helpt ons bij het vormgeven van een nieuw aanbod workshops en evenementen. Zo laten we die zo goed mogelijk aansluiten bij jouw behoeften.

Ben jij al actief bezig met je voorbereiding op de arbeidsmarkt, of stel je je carrièreplanning uit tot het laatste moment? Het plannen van je toekomst kan stress opleveren, vooral als je studie, bijbaan en een druk sociaal leven moet combineren. Toch is het belangrijk om tijd te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, zelfs als je een druk schema hebt.

Wij gaan je helpen! Workshops en evenementen in aantocht

Wij begrijpen deze obstakels, en daarom staat het Science Skills and Career Team klaar om je te ondersteunen. Vanaf volgend academisch jaar 2024-2025 organiseren we verschillende workshops en evenementen om je te helpen met het ontwikkelen van waardevolle vaardigheden en het vinden van een carrièrepad dat bij jou past.

We hebben jouw hulp nodig

Om deze ondersteuning zo goed mogelijk af te stemmen op jouw behoeften, hebben we jouw input nodig. Neem 5 minuten de tijd om onze Sciences Skills and Career vragenlijst in te vullen. Dat kan tot 15 juli.

Vragen? Stuur een e-mail naar skills@science.leidenuniv.nl.

Hoe kunnen we jou het beste helpen?

Vul de vragenlijst in!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.