Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Vacature: Studentmedewerker communicatie voor 16 tot 20 uur per week

26 september 2024

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor 16 tot 20 uur per week en vind je het leuk om je bezig te houden met communicatie in de meest brede zin van het woord naar (aanstaande) studenten, medewerkers en onze externe doelgroepen dan is deze baan geschikt voor jou.

Jouw profiel

  • Je bent een bachelor- of masterstudent en studeert, bij voorkeur, bij een van de opleidingen van FGGA
  • Je bent een teamplayer en wil graag samen met collega’s bijdragen aan effectieve én mooie communicatie-activiteiten en uitingen
  • Je bent creatief, flexibel, proactief en assertief
  • Je kunt snel schakelen, bent stressbestendig en je hebt oog voor details
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Jouw beschikbaarheid

Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 1 jaar. De werkuren kunnen over de werkweek verdeeld worden en je bent vrij flexibel in hoe je de uren indeelt. We gaan er van uit dat je je werkzaamheden op kantoor uitvoert.

Wat bieden we jou?

Op de Communicatie & Marketing afdeling krijg je de kans om meer te leren over het communicatie vak en de faculteit als organisatie. We bieden je een dynamische en stimulerende werkomgeving met veel leuke, creatieve opdrachten. Je werkt in een team met gezellige collega’s die ieder een eigen specialisatie hebben.

Salaris

Je salaris wordt uitbetaald via Jobmotion en is afhankelijk van leeftijd en opleiding.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature mail je naar Victor Koppelmans, v.n.j.koppelmans@fgga.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben, stuur dan uiterlijk 11 oktober je CV samen met een motivatiebrief naar v.n.j.koppelmans@fgga.leidenuniv.nl. Sollicitatiegesprekken staan gepland in de week van 14 oktober.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.