Universiteit Leiden

nl en
Doe mee en ervaar Leiden University College The Hague

Studievoorlichting | Online Experience

Online Experience Leiden University College The Hague

Datum
donderdag 31 oktober 2024
Tijd
Bezoekadres
Deze Online Experience zal plaatsvinden op Zoom. We raden je aan om deel te nemen via een pc voor de beste ervaring.
Zaal
Zoom

Get to know LUC

Denk je erover om aan een university college te studeren en vraag je je af wat het Leiden University College (LUC) in Den Haag te bieden heeft? Wil je graag meer weten over onze opleiding en een proefles meemaken? Meld je dan aan voor deze Online Experience op donderdag 31 oktober 2024!

Meld je hier aan

Wat kun je verwachten?

Tijdens het online proefstuderen kom je tijdens een plenaire sessie meer te weten over de opleiding, het studentenleven, begeleiding en ondersteuning en natuurlijk de carrièremogelijkheden na LUC. Bovendien krijg je de unieke kans om een proefles te volgen, gevolgd door een Q&A sessie met een panel van studenten en medewerkers. Als laatste onderdeel maak je de keuze tussen een virtuele rondleiding door onze campus of meer informatie over de toelatingsprocedure. 

Sommige programmaonderdelen als de algemene informatiesessie worden opgenomen. Toch adviseren wij om deze sessie live bij te wonen. Dit is de beste manier om er zeker van te zijn dat je niets mist en om zelf vragen te kunnen stellen aan onze panelleden, die jou heel graag meer vertellen over LUC. 

Programme

Time Activity
14:00 - 14:45 Algemene informatiesessie
14:45 - 15:30 Proefles
15:30 - 16:15 Q&A sessie
16:15 - 17:00

Virtuele rondleiding door onze campus

OR

Meer informatie over toelating

Leiden University College The Hague biedt een breed, flexibel en interdisciplinair residentieel studieprogramma aan op het gebied van Liberal Arts and Sciences met een focus op 'Global Challenges'; de maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw. In deze bacheloropleiding specialiseer je je in gebieden zoals wereldpolitiek, economie, bestuur, internationale rechtspraak, menselijke & culturele interactie, volksgezondheid en milieuwetenschappen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.