Universiteit Leiden

nl en

Festival

3 October University 2024 - WetenschapsWarenMarkt

Datum
donderdag 3 oktober 2024
Tijd
Bezoekadres
Steenschuur

Ben jij benieuwd hoe je een menselijk skelet in elkaar zet? Weet jij welke scheikunde dagelijks om je heen te vinden is? En hoe gemakkelijk laat jij je foppen door nepnieuws? Ontdek dit en meer tijdens 3 October University!  

Dit jaar is de 3 October University extra groot en feestelijk vanwege een heel speciale viering: 450 jaar 3 October! In samenwerking met LVVS Augustinus zorgt Universiteit Leiden voor een WetenschapsWarenMarkt vol met kraampjes met feitjes, wetenschappelijke spellen en speurtochten.  

Behaal je onderzoeksdiploma door het helpen van een echte professor. Ervaar hoe jij omgaat met het maken van moeilijke keuzes onder stress. Help mee met het in kaart brengen van de Leidse luchtkwaliteit. Of doe mee met spellen die de Mesopotamiërs vroeger al speelden. Voor jong en oud is van alles te ontdekken en leren!  

De WetenschapsWarenMarkt iste bezoeken van 11.00 tot 13.00 uur op de Steenschuur ter hoogte van het Kamerlingh Onnes Gebouw. Iedereen is van harte welkom en toegang is gratis.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.